Na het afronden van de cursus voor gevorderden kook je de sterren van de hemel. Voel jezelf binnen no-time een professioneel kok. Deze cursus koken is ontwikkeld voor degenen die al een culinaire basis hebben.

LES 11 :
RENDANG, ATJAR KETIMOEN, NASI POETIH
gestoofd rundvlees, zoet-zure komkommer, witte rijst

LES 12:
SAMBAL GORENG OEDANG PETEH, PANGSIT, PANGSITSAUS, NASI POETIH
sambal goreng van garnalen en petehbonen, gevulde flensjes met gekruid gehakt, saus,
witte rijst

LES 13:
SAJOER KERRIE, FRIKADEL PANGANG, NASI POETIH
groente gerecht met kerrie, gekruid gehakt, witte rijst

LES 14 :
LOEMPIA’S MET LOEMPIASAUS
gevulde flensjes met varkensvlees, kip tahoe, taugé met saus

LES 15:

BABI KOELOE YOEK EN ROTTI KOEKOES
gefrituurde stukjes vlees in deegjasje met gebakken groente en fruit in fijne tomatensaus,
gestoomde koek

LES 16:
RISOLES
gevulde flensjes met ragout, gehakt en groente

LES 17:
AJAM JAVA, SAJOER BOONTJES, NASI POETIH (4 personen)
Javaanse kip met boontjes, witte rijst

LES 18:
ATJAR TJAMPOER (inmaak)
zoet-zure groente

LES 19:
NASI KOENING, SAJOER BOONTJES, KELEPON
gele rijst, boontjes met hachévlees, rijstemeelballetjes met palmsuiker en kokos

LES 20:
SAJOER PAK-CHOY OEDANG, TAUGÉ MIHOENSOEP, NASI POETIH
pak-choy groenten met garnalen, rijstvermicellisoep, witte rijst