Een kookworkshop kan met collega’s, vriend(inn)en, tijdens een vrijgezellenfeest of een familiebijeenkomst. Ieder krijgt zijn eigen taak of onderdeel om te zorgen dat er wat moois op tafel komt te staan waar iedereen na het koken lekker van kan genieten.

LES 21:
SAMBAL GORENG KERING, TJAP TJOY, NASI POETIH
droog gebakken minifrietjes, meervoudig groente gerecht, witte rijst

LES 22:
BAMI OEDANG SOEP, SARANG BOEROENG OEDANG, NASI POETIH
bami garnalensoep, vogelnestjes van garnalen, witte rijst

LES 23:
INDONESISCHE PASTEITJES

LES 24:
TERONG GORENG, REMPAH BALLETJES, NASI POETIH
gebakken aubergine, gehaktballetjes met kokos, witte rijst

LES 25:
SEMOER LIDAH, SAMBAL GORENG PAPRIKA, SEROENDENG
gekookte ossentong in sojasaus, heet gebakken paprika groente, geroosterde kokos

LES 26:
SAMBAL GORENG SPITSKOOL, AJAM GERONG KOENING, REMPEJEK, NASI
POETIH
gebakken spitskool, gele kip, koek met kokos, sambal pinda’s van rijstemeel, witte rijst

LES 27:
SAJOER ASEM, ATJAR IKAN, NASI POETIH
zurige groente, zoetzure vis, witte rijst

LES 28:
SAMBAL GORENG BABI BUAH MANIS, NASI POETIH
gebakken varkensvlees met zoete vruchten, witte rijst

LES 29:
DAGING ASEM MANIS, OSENG-OSENG TJAMPOER, NASI POETIH
zoet-zuur rundvlees, gemengde groenten roerbakken, witte rijst

LES 30 :
BAHPAU, NASI POETIH, SAJOER LODEH
gestoomde broodjes met vleesvulling, witte rijst, gestoofde groente